За WordCamp Varna

Какво е WordCamp Varna?

WordCamp Varna е еднодневна конференция, посветена на WordPress, която се провежда за пръв път на територията на гр. Варна и събира над 200 ентусиасти в областта на WordPress с лектори от цял свят. Конферентният ден се комбинира с втори ден, т.нар. Contributor Day – hack day, в който се събираме, за да работим по проекта с отворен код. Варна е вторият град, в който се провежда WordCamp – софийското издание се провежда ежегодно от 2010г. насам и е по-успешно с всяка изминала година.

Съдържанието на WordCamp Varna

WordCamp Varna привлича както лектори от България, така и експерти от цяла европа в различни области на работата с WordPress. Темите варират от разработка и дизайн на проекти с WordPress до изграждане и управляване на онлайн общности, маркетинг, бизнес, журналистика и медии. Съдържанието е както на български, така и на английски език, като стремежът ни е да предоставяме достатъчно интересно съдържание на английски, за да привлечем гости от съседните на България страни и цяла Европа.

Къде ще бъде WordCamp Varna 2017?

През 2017-та година WordCamp Varna ще бъде на 2 септември в Икономически университет, Варна.

Адрес: Варна, бул. „Княз Борис I-ви“ 77

Икономическият университет се намира на централно място, на метри от морската градина, много близо до плажа и на минути от идеалния център на града. Непосредствено до входа на университета се намират няколко спирки на автобуси 9, 14, 14а, 20, 39, 109, 409. Друг удобен и бърз вариант за пътуване са такситата. Най-близките платени паркинги в района се намират на: Община Варна, Фестивален комплекс, „Дупката“Медицински университет, а ако предпочитате разходка в морската градина, можете да ползвате паркинга до Спортна зала.

Защо да дойдете на WordCamp Varna?

Освен изключително много знания и опит от експерти в различни WordPress области, конференцията дава възможност за създаване на контакти с професионалисти в бранша както в България, така и в силните общности на съседните ни страни и Европа.

WordCamp конференциите са традиционно достъпни като билетът за WordCamp Varna тази година струва само 20 лв (10 EUR).

Събитието е и чудесна възможност да се запознаете в детайли с процесите по създаването на софтуера и с много от хората, които всеки ден отделят време, за да направят WordPress по-добър.

 

Коментарите са изключени.