Организатори (Organizers)

Марин Атанасов

Марин е JavaScript Wrangler в Automattic. Регулярен WordPress core и translation contributor и plugin developer. Обожава работата с WordPress, изпитва истинско удоволствие от решаването на комплексни и заплетени проблеми. Марин е един от организаторите на варненската WordPress сбирка.

Станимир Стоянов

Станимир е Fullstack Web Developer във Forci Web Consulting, който обича да допринася към най-различни open source проекти, включително ядрото на WordPress. Освен че помага с превеждането на WordPress на български, Станимир е сред основните организатори на ежемесечната WordPress сбирка във Варна.

Георги Попов

Георги работи като Project Manager в 2Create Studio, има голям опит като WordPress developer и обича да се занимава с най-различни технологии. Освен че е активен WordPress polyglot, Георги помага при организацията на варненските WordPress сбирки.

Ванина Иванова

Ванина е специалист по реклама и дигитален маркетинг, блогър и дългогодишен ползвател на WordPress. Фен на WordCamp e от доста време, а тази година за първи път е част от екипа организатори. Можете да я следите в Twitter и Instagram, но не и на улицата.

Петя Райковска

Петя е Senior Project Manager в Human Made и води комуникационния екип на Европейските WordPress полиглоти.

Тя се влюби в WordPress общността в Лайден по време на WordCamp Europe 2013 и оттогава помага с организацията на WordCamp Europe. Можете да я откриете в Slack, Twitter или Instagram.

Веселин Николов

Веселин работи в Аутоматик, в екипа на WordPress.com, където програмира разни важни неща, често свързани с WordPress. Помагал е във всички уърдкампи в София досега – като лектор в първия и като организатор в следващите. Участва и в организацията на WordCamp Europe.

Коментарите са изключени.